Larin is een oude bekende voor de Belgische voetbalfans, want in het seizoen 2019-2020 was hij reeds op uitleenbasis bij Zulte Waregem aan de slag. Nadien ontpopte hij zich tot een belangrijke pion bij de Turkse club, waar hij met zijn 19 competitiegoals een groot aandeel had in de titel. Afgelopen seizoen was hij er ploegmaat van Rode Duivel Michy Batshuayi.

Cyle Larin is met 23 doelpunten in 44 interlands topschutter aller tijden bij Canada, waarmee hij zich wist te kwalificeren voor het WK van dit najaar in Qatar. Daar zullen ze het in de groepsfase opnemen tegen de Rode Duivels. Bij Club vindt hij zijn collega-international Tajon Buchanan terug. Voorin zocht Bas Dost intussen andere oorden op en moet er rekening gehouden worden met een vertrek van goudhaantjes Charles De Ketelaere en Noa Lang.

Eerder op de dag maakte ook RSC Anderlecht de komst van een nieuwe spits bekend. Sebastiano Esposito wordt gehuurd tot het einde van het seizoen, met aankoopoptie, van de Italiaanse vicekampioen Inter.

Larin is een oude bekende voor de Belgische voetbalfans, want in het seizoen 2019-2020 was hij reeds op uitleenbasis bij Zulte Waregem aan de slag. Nadien ontpopte hij zich tot een belangrijke pion bij de Turkse club, waar hij met zijn 19 competitiegoals een groot aandeel had in de titel. Afgelopen seizoen was hij er ploegmaat van Rode Duivel Michy Batshuayi. Cyle Larin is met 23 doelpunten in 44 interlands topschutter aller tijden bij Canada, waarmee hij zich wist te kwalificeren voor het WK van dit najaar in Qatar. Daar zullen ze het in de groepsfase opnemen tegen de Rode Duivels. Bij Club vindt hij zijn collega-international Tajon Buchanan terug. Voorin zocht Bas Dost intussen andere oorden op en moet er rekening gehouden worden met een vertrek van goudhaantjes Charles De Ketelaere en Noa Lang. Eerder op de dag maakte ook RSC Anderlecht de komst van een nieuwe spits bekend. Sebastiano Esposito wordt gehuurd tot het einde van het seizoen, met aankoopoptie, van de Italiaanse vicekampioen Inter.