Als de besprekingen woensdag en donderdag goed afgerond worden, presenteert Eupen zich komend weekend op Westerlo als laatste eersteklasseclub met een shirtsponsor.

De eerste bedragen die in het tussenseizoen geboden werden, vond de club te laag, zegt manager Manfred Theissen aan Sport/Voetbalmagazine.

"Uiteindelijk wilden de bedrijven waar we in het begin mee praatten, even zien of we het stadion wel in orde kregen, en of onze ploeg wel eerste klasse waardig was."

Veertien dagen geleden pas werden de besprekingen met de shirtsponsor - Theissen wilde niet kwijt of het om een binnen- of buitenlandse firma gaat - aangevat.

Na de ophefmakende thuiszege tegen STVV en de vaststelling dat het nieuwe stadion er stond, meldden zich nieuwe kandidaten. Daarmee kan Eupen nu ook extrasportief voluit aan de slag.

Omdat het stadion op tijd af raakte, krijgt het de voorziene tv-gelden. De business seats waren al drie weken na de promotie uitverkocht.

(Geert Foutré)

Als de besprekingen woensdag en donderdag goed afgerond worden, presenteert Eupen zich komend weekend op Westerlo als laatste eersteklasseclub met een shirtsponsor. De eerste bedragen die in het tussenseizoen geboden werden, vond de club te laag, zegt manager Manfred Theissen aan Sport/Voetbalmagazine. "Uiteindelijk wilden de bedrijven waar we in het begin mee praatten, even zien of we het stadion wel in orde kregen, en of onze ploeg wel eerste klasse waardig was." Veertien dagen geleden pas werden de besprekingen met de shirtsponsor - Theissen wilde niet kwijt of het om een binnen- of buitenlandse firma gaat - aangevat. Na de ophefmakende thuiszege tegen STVV en de vaststelling dat het nieuwe stadion er stond, meldden zich nieuwe kandidaten. Daarmee kan Eupen nu ook extrasportief voluit aan de slag. Omdat het stadion op tijd af raakte, krijgt het de voorziene tv-gelden. De business seats waren al drie weken na de promotie uitverkocht. (Geert Foutré)