Het stadion krijgt dan ook een trendy en futuristische look.

De plannen van het nieuwe stadion zijn getekend door de Nederlandse architecten die ook het nieuwe stadion van Club Brugge ontwierpen.

De kosten voor de vernieuwing van het stadion worden geraamd op 50 miljoen euro. RC Genk rekent op steun van de overheid.

WK
België wil samen met Nederland het WK van 2018 of organiseren. Op 14 mei geeft de organisatie haar dossier af aan de Wereldvoetbalbond FIFA. In december van dit jaar maakt de FIFA de organisatoren van zowel het WK van 2018 als dat van 2022 bekend.

De Belgische gaststeden zijn Antwerpen, Brugge, Brussel, Charleroi, Genk, Gent en Luik. Zij werken allemaal aan nieuwe stadions voor het WK.

Het stadion krijgt dan ook een trendy en futuristische look. De plannen van het nieuwe stadion zijn getekend door de Nederlandse architecten die ook het nieuwe stadion van Club Brugge ontwierpen. De kosten voor de vernieuwing van het stadion worden geraamd op 50 miljoen euro. RC Genk rekent op steun van de overheid. WK België wil samen met Nederland het WK van 2018 of organiseren. Op 14 mei geeft de organisatie haar dossier af aan de Wereldvoetbalbond FIFA. In december van dit jaar maakt de FIFA de organisatoren van zowel het WK van 2018 als dat van 2022 bekend. De Belgische gaststeden zijn Antwerpen, Brugge, Brussel, Charleroi, Genk, Gent en Luik. Zij werken allemaal aan nieuwe stadions voor het WK.