In de Nederlandse voetbalcompetitie zijn de afgelopen tien jaar met enige regelmaat wedstrijden gemanipuleerd. Dat zegt Paul R., een Nederlandse verdachte in een Duits onderzoek naar matchfixing, in De Volkskrant.

Volgens het dagblad sluiten de uitspraken van R. aan bij bevindingen uit eigen onderzoek. Volgens de 45-jarige R. was hij slechts een tussenpersoon die geld voor anderen inzette op de Aziatische gokmarkt. R. wordt op z'n
vroegst in het najaar uitgeleverd aan Duitsland, waar hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het manipuleren van 11 voetbalwedstrijden in allerlei landen.

In de Nederlandse voetbalcompetitie zijn de afgelopen tien jaar met enige regelmaat wedstrijden gemanipuleerd. Dat zegt Paul R., een Nederlandse verdachte in een Duits onderzoek naar matchfixing, in De Volkskrant.Volgens het dagblad sluiten de uitspraken van R. aan bij bevindingen uit eigen onderzoek. Volgens de 45-jarige R. was hij slechts een tussenpersoon die geld voor anderen inzette op de Aziatische gokmarkt. R. wordt op z'n vroegst in het najaar uitgeleverd aan Duitsland, waar hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het manipuleren van 11 voetbalwedstrijden in allerlei landen.