Liverpool moet de transfer van Nuñez nog afronden. Het team van coach Jürgen Klopp speelt met de komst van de Uruguayaanse international in op het mogelijke vertrek van Sadio Mané. De Senegalese aanvaller staat nadrukkelijk in de belangstelling van Bayern München. De Reds zoeken bovendien ook al een tijdje naar een nieuwe spits om Roberto Firmino waardig af te lossen in de aanval. De Braziliaan kwam de laatste seizoenen niet meer zo veel voor in het spel.

Benfica nam Nuñez twee jaar geleden over van het Spaanse UD Almeria. Na een eerste goed seizoen kroonde de Uruguayaan zich afgelopen jaar tot topscorer van de Portugese competitie met 26 doelpunten in 28 wedstrijden. Hij was ook zes keer trefzeker voor Benfica in de Champions League. Hij scoorde in totaal twee keer in de kwartfinales tegen Liverpool, dat Benfica uitschakelde.

Liverpool moet de transfer van Nuñez nog afronden. Het team van coach Jürgen Klopp speelt met de komst van de Uruguayaanse international in op het mogelijke vertrek van Sadio Mané. De Senegalese aanvaller staat nadrukkelijk in de belangstelling van Bayern München. De Reds zoeken bovendien ook al een tijdje naar een nieuwe spits om Roberto Firmino waardig af te lossen in de aanval. De Braziliaan kwam de laatste seizoenen niet meer zo veel voor in het spel. Benfica nam Nuñez twee jaar geleden over van het Spaanse UD Almeria. Na een eerste goed seizoen kroonde de Uruguayaan zich afgelopen jaar tot topscorer van de Portugese competitie met 26 doelpunten in 28 wedstrijden. Hij was ook zes keer trefzeker voor Benfica in de Champions League. Hij scoorde in totaal twee keer in de kwartfinales tegen Liverpool, dat Benfica uitschakelde.