Het idee werd gelanceerd door Tony Pignata, de CEO van Sydney FC, in een interview met de Italiaanse krant Panorama. "Totti is een fantastische speler, momenteel doet hij het nog uitstekend bij AS Roma, maar wie weet wat de toekomst brengt?", aldus de CEO.

Overigens is die gedachtegang van Pignata niet zo heel vreemd. Totti (36) is immers altijd al goed bevriend geweest met Alessandro Del Piero, die vorige maand Juventus -waar hij 17 jaar speelde- inruilde voor een avontuur bij Sydney FC. Zo speelde Del Piero ooit mee in een satirische sketch die Totti op touw zette. Het boegbeeld van AS Roma was trouwens één van de eersten om zijn maatje te feliciteren met zijn transfer naar de Australische competitie.

En over Del Piero gesproken: die 'vierde' vorig weekend zijn debuut in de A-League met een 2-0 nederlaag tegen Wellington Phoenix. De nieuwe ploeg van... Stein Huysegems! Huysegems opende zelfs de score voor Wellington na een mooie controle en een beheerst schot in de benedenhoek. Bekijk hier de hoogtepunten van die wedstrijd tussen Wellington en het Sydney FC van Del Piero... (MS)

Het idee werd gelanceerd door Tony Pignata, de CEO van Sydney FC, in een interview met de Italiaanse krant Panorama. "Totti is een fantastische speler, momenteel doet hij het nog uitstekend bij AS Roma, maar wie weet wat de toekomst brengt?", aldus de CEO.Overigens is die gedachtegang van Pignata niet zo heel vreemd. Totti (36) is immers altijd al goed bevriend geweest met Alessandro Del Piero, die vorige maand Juventus -waar hij 17 jaar speelde- inruilde voor een avontuur bij Sydney FC. Zo speelde Del Piero ooit mee in een satirische sketch die Totti op touw zette. Het boegbeeld van AS Roma was trouwens één van de eersten om zijn maatje te feliciteren met zijn transfer naar de Australische competitie.En over Del Piero gesproken: die 'vierde' vorig weekend zijn debuut in de A-League met een 2-0 nederlaag tegen Wellington Phoenix. De nieuwe ploeg van... Stein Huysegems! Huysegems opende zelfs de score voor Wellington na een mooie controle en een beheerst schot in de benedenhoek. Bekijk hier de hoogtepunten van die wedstrijd tussen Wellington en het Sydney FC van Del Piero... (MS)