In de Primera Division werd Real Madrid-speler Cristiano Ronaldo uitgesloten na gemep aan Cordoba-verdediger Edimar. De drievoudige winnaar van de Gouden Bal bood na de wedstrijd zijn excuses aan via Twitter en Facebook, maar moet vermoedelijk een schorsing van meerdere wedstrijden vrezen. Daardoor zou hij onder andere de belangrijke stadsderby tegen Atletico Madrid op 7 februari missen. Competitieleider Real won het duel tegen Cordoba met 1-2.

Vanaf 3:10

Erger is de manier waarop AC Milan-verdediger Philippe Mexes over de rooie ging na zijn tweede gele kaart tegen Lazio Roma. Hij zocht tegenstander Stefano Mauri op, met wie hij eerder al in de clinch had gelegen, en nam de Italiaan in een wurggreep. Ook de Fransman moet een zware sanctie vrezen, ondanks zijn excuses: 'Mijn reactie is niet goed te keuren. Dit is geen goed voorbeeld voor mijn kinderen. Ik was fout. Het zal niet meer gebeuren.' (KVDA)

In de Primera Division werd Real Madrid-speler Cristiano Ronaldo uitgesloten na gemep aan Cordoba-verdediger Edimar. De drievoudige winnaar van de Gouden Bal bood na de wedstrijd zijn excuses aan via Twitter en Facebook, maar moet vermoedelijk een schorsing van meerdere wedstrijden vrezen. Daardoor zou hij onder andere de belangrijke stadsderby tegen Atletico Madrid op 7 februari missen. Competitieleider Real won het duel tegen Cordoba met 1-2.Vanaf 3:10Erger is de manier waarop AC Milan-verdediger Philippe Mexes over de rooie ging na zijn tweede gele kaart tegen Lazio Roma. Hij zocht tegenstander Stefano Mauri op, met wie hij eerder al in de clinch had gelegen, en nam de Italiaan in een wurggreep. Ook de Fransman moet een zware sanctie vrezen, ondanks zijn excuses: 'Mijn reactie is niet goed te keuren. Dit is geen goed voorbeeld voor mijn kinderen. Ik was fout. Het zal niet meer gebeuren.' (KVDA)