Sport/Voetbalmagazine is op zoek naar fans van de Rode Duivels met een warm supportersverhaal.

Ben je een supporter van het eerste uur en heb je al veel meegemaakt met de nationale ploeg? Leerde je je vrouw of je man kennen tijdens een match van de Duivels en beleven jullie nu samen jullie passie? Heb je een speciale band met een speler en kan je daar goed over vertellen?

Kortom, ben jij een Duivelsfan met een apart verhaal? Mail dan als de bliksem naar sportmagazine@roularta.be. Vermeld je contactgegevens en geef een kleine motivatie.

De mooiste verhalen worden gepubliceerd in Sport/Voetbalmagazine.

Sport/Voetbalmagazine is op zoek naar fans van de Rode Duivels met een warm supportersverhaal. Ben je een supporter van het eerste uur en heb je al veel meegemaakt met de nationale ploeg? Leerde je je vrouw of je man kennen tijdens een match van de Duivels en beleven jullie nu samen jullie passie? Heb je een speciale band met een speler en kan je daar goed over vertellen?Kortom, ben jij een Duivelsfan met een apart verhaal? Mail dan als de bliksem naar sportmagazine@roularta.be. Vermeld je contactgegevens en geef een kleine motivatie. De mooiste verhalen worden gepubliceerd in Sport/Voetbalmagazine.