De Engelse voetbalbond opent nu een onderzoek naar het incident. Pyrotechnische middelen zijn immers verboden in Engelse voetbalstadions. In februari riep de FA Liverpool-middenvelder Harvey Elliott al eens op het matje nadat die een rode vuurpijl had weggesmeten tijdens de finale van Carabao Cup in Wembley.

Ook Everton opent zelf een onderzoek. 'We gaan het incident bekijken', deelde de club mee, die verder niet te veel waarde aan het incident leek te hechten. 'Wat ons betreft, probeerde Richarlison de vuurpijl gewoon van het veld te werpen', aldus een woordvoerder van de club.

Everton is in de Premier League momenteel verwikkeld in een degradatiestrijd. Afgelopen weekend won het met 1-0 van Chelsea, waar Romelu Lukaku 90 minuten op de bank bleef zitten. De club uit Liverpool staat 18e en heeft twee punten achterstand op Leeds en Burnley, de respectievelijke nummers 17 en 16 in de stand. Everton heeft wel nog een wedstrijd tegoed.

De Engelse voetbalbond opent nu een onderzoek naar het incident. Pyrotechnische middelen zijn immers verboden in Engelse voetbalstadions. In februari riep de FA Liverpool-middenvelder Harvey Elliott al eens op het matje nadat die een rode vuurpijl had weggesmeten tijdens de finale van Carabao Cup in Wembley. Ook Everton opent zelf een onderzoek. 'We gaan het incident bekijken', deelde de club mee, die verder niet te veel waarde aan het incident leek te hechten. 'Wat ons betreft, probeerde Richarlison de vuurpijl gewoon van het veld te werpen', aldus een woordvoerder van de club. Everton is in de Premier League momenteel verwikkeld in een degradatiestrijd. Afgelopen weekend won het met 1-0 van Chelsea, waar Romelu Lukaku 90 minuten op de bank bleef zitten. De club uit Liverpool staat 18e en heeft twee punten achterstand op Leeds en Burnley, de respectievelijke nummers 17 en 16 in de stand. Everton heeft wel nog een wedstrijd tegoed.