De doelpunten voor Oranje waren van Robin van Persie, Arjen Robben, Klaas-Jan Huntelaar (allen voor rust), Jeffrey Bruma en nogmaals Robben en Huntelaar.

Met zes punten staat Oranje op de derde plaats in groep A, achter koploper Tsjechië (12) en IJsland. Hiddink vierde zondag pas de tweede zege in zijn tweede termijn als bondscoach. Daar tegenover staan vier nederlagen.

Zelf bleef Hiddink na de match vaag over zijn toekomst bij Oranje. 'Ik sta in ieder geval nog onder contract bij de KNVB', klok het. 'Ik weet dat jullie graag speculeren, maar ik ben alleen met vandaag bezig.' (Belga/KVDA)

De doelpunten voor Oranje waren van Robin van Persie, Arjen Robben, Klaas-Jan Huntelaar (allen voor rust), Jeffrey Bruma en nogmaals Robben en Huntelaar.Met zes punten staat Oranje op de derde plaats in groep A, achter koploper Tsjechië (12) en IJsland. Hiddink vierde zondag pas de tweede zege in zijn tweede termijn als bondscoach. Daar tegenover staan vier nederlagen. Zelf bleef Hiddink na de match vaag over zijn toekomst bij Oranje. 'Ik sta in ieder geval nog onder contract bij de KNVB', klok het. 'Ik weet dat jullie graag speculeren, maar ik ben alleen met vandaag bezig.' (Belga/KVDA)