De aanvaller speelde in België voor onder meer Roeselare, Bergen en vooral Antwerp FC. In 2012 verliet hij The Great Old voor een avontuur in Azië. Oris tekende een contract bij het Zuid-Koreaanse Daejeon Citizen, waar hij in zijn eerste seizoen meteen zestien keer raak trof.

Dit seizoen is de Belgische spits aan de slag bij Jeonbuk Hyundai Motors, momenteel tweede in de K-League. Die goede klassering is voor een deel ook te danken aan de trefzekerheid van onze landgenoot. Afgelopen weekend nette hij tegen Jeju United zijn tiende goal van de huidige campagne. (zie video)

Enkele maanden geleden toonde Oris ook al zijn blakende vorm met een prachtige volley. Bekijk de beelden hier:

En de treffer van dit weekend:

De aanvaller speelde in België voor onder meer Roeselare, Bergen en vooral Antwerp FC. In 2012 verliet hij The Great Old voor een avontuur in Azië. Oris tekende een contract bij het Zuid-Koreaanse Daejeon Citizen, waar hij in zijn eerste seizoen meteen zestien keer raak trof. Dit seizoen is de Belgische spits aan de slag bij Jeonbuk Hyundai Motors, momenteel tweede in de K-League. Die goede klassering is voor een deel ook te danken aan de trefzekerheid van onze landgenoot. Afgelopen weekend nette hij tegen Jeju United zijn tiende goal van de huidige campagne. (zie video)Enkele maanden geleden toonde Oris ook al zijn blakende vorm met een prachtige volley. Bekijk de beelden hier:En de treffer van dit weekend: