Onsterfelijk maakte hij zich afgelopen weekend Down Under, de ondertussen 34-jarige Orlando Engelaar. De Nederlandse middenvelder, die tussen 2004 en 2006 uitkwam voor RC Genk en ook in totaal veertien caps verzamelde voor Oranje, scoorde in de competitiewedstrijd van Melbourne Heart tegen Central Coast Mariners een prachtige goal vanaf de eigen helft.

Na de goal van Wayne Rooney voor Manchester United een nieuw hoogtepunt voor de voetballiefhebbers. De tv-verslaggever sprak zelfs van het mooiste doelpunt in Australië ooit. Veel baatte het niet, want het team van coach John van 't Schip (ex-Ajax) verloor met 1-2.

Kijk en oordeel zelf:

Onsterfelijk maakte hij zich afgelopen weekend Down Under, de ondertussen 34-jarige Orlando Engelaar. De Nederlandse middenvelder, die tussen 2004 en 2006 uitkwam voor RC Genk en ook in totaal veertien caps verzamelde voor Oranje, scoorde in de competitiewedstrijd van Melbourne Heart tegen Central Coast Mariners een prachtige goal vanaf de eigen helft. Na de goal van Wayne Rooney voor Manchester United een nieuw hoogtepunt voor de voetballiefhebbers. De tv-verslaggever sprak zelfs van het mooiste doelpunt in Australië ooit. Veel baatte het niet, want het team van coach John van 't Schip (ex-Ajax) verloor met 1-2.Kijk en oordeel zelf: