Danny Ost is sinds november 2008 aan de slag bij Eupen. Zijn doel was toen de ploeg van de laatste plaats naar de linkerkolom in de Belgische tweede klasse te leiden, wat hem ook lukte. Dit seizoen eindigde de club zelfs op een tweede plaats en mocht ze deelnemen aan de eindronde. Ze won die en treedt volgend jaar voor de eerste keer in haar bestaan aan in eerste klasse.

Op 29 juni blaast trainer Ost verzamelen voor de eerste training van het nieuwe seizoen en op 1 juli vertrekt de ploeg op stage.

Danny Ost is sinds november 2008 aan de slag bij Eupen. Zijn doel was toen de ploeg van de laatste plaats naar de linkerkolom in de Belgische tweede klasse te leiden, wat hem ook lukte. Dit seizoen eindigde de club zelfs op een tweede plaats en mocht ze deelnemen aan de eindronde. Ze won die en treedt volgend jaar voor de eerste keer in haar bestaan aan in eerste klasse. Op 29 juni blaast trainer Ost verzamelen voor de eerste training van het nieuwe seizoen en op 1 juli vertrekt de ploeg op stage.