Rehhagel heeft zijn afscheid al gemeld aan de Griekse bondsvoorzitter Sofoklis Pilavios, meldt de Duitse sportsite Kicker.de.

'Koning Otto', de bijnaam die hij kreeg, was negen jaar bondscoach van Griekenland en leidde het land in 2004 tot ieders verrassing naar de Europese titel.

Op het WK in Zuid-Afrika geraakten de Grieken niet voorbij de groepsfase. Griekenland sprokkelde vier punten in groep B, en eindigde achter Argentinië en Zuid-Korea derde.

De voetbalbond van Nigeria, dat laatste werd in groep B, liet donderdag weten dat bondscoach Lars Lagerbäck zijn contract kan verlengen.

Rehhagel heeft zijn afscheid al gemeld aan de Griekse bondsvoorzitter Sofoklis Pilavios, meldt de Duitse sportsite Kicker.de. 'Koning Otto', de bijnaam die hij kreeg, was negen jaar bondscoach van Griekenland en leidde het land in 2004 tot ieders verrassing naar de Europese titel. Op het WK in Zuid-Afrika geraakten de Grieken niet voorbij de groepsfase. Griekenland sprokkelde vier punten in groep B, en eindigde achter Argentinië en Zuid-Korea derde. De voetbalbond van Nigeria, dat laatste werd in groep B, liet donderdag weten dat bondscoach Lars Lagerbäck zijn contract kan verlengen.