"Het is een talent, hoor, en nog altijd maar 18 jaar", zegt sportief manager Willy Reynders. "Hij komt uit een opleidingsschool, niet uit een eersteklasseploeg, dus hij heeft een beetje een terugval gekend. Je moet toch rekening houden met een aanpassing. Vooral met de voeding had hij een beetje last, want hij pakte een paar kilootjes. Daar is hij nu wat overheen, zodat hij weer op het niveau van zijn eerste trainingsweken zit."

"In de bekerwedstrijd tegen Eupen bleek dat er voor de basis toch nog wat werk aan de winkel is, vooral in de omschakeling. Hij is aan de bal heel sterk, met een hoge snelheid van uitvoering en veel vista en diepte in zijn spel, maar voor een centrale positie moet hij nog sterker worden, moet zijn actieradius vergroten en zijn balrecuperatie verbeteren. Volume krijgen dus."

"Nu Lokeren moet spelen in functie van het resultaat, is het niet het ideale ogenblik om hem te brengen; het tweede deel van de competitie, als je zekerheid hebt over play-off 1 of 2, zal beter zijn. Het zou goed zijn als we hem naar de toekomst kunnen brengen als opvolger van Ivan Leko." (RDG)

"Het is een talent, hoor, en nog altijd maar 18 jaar", zegt sportief manager Willy Reynders. "Hij komt uit een opleidingsschool, niet uit een eersteklasseploeg, dus hij heeft een beetje een terugval gekend. Je moet toch rekening houden met een aanpassing. Vooral met de voeding had hij een beetje last, want hij pakte een paar kilootjes. Daar is hij nu wat overheen, zodat hij weer op het niveau van zijn eerste trainingsweken zit.""In de bekerwedstrijd tegen Eupen bleek dat er voor de basis toch nog wat werk aan de winkel is, vooral in de omschakeling. Hij is aan de bal heel sterk, met een hoge snelheid van uitvoering en veel vista en diepte in zijn spel, maar voor een centrale positie moet hij nog sterker worden, moet zijn actieradius vergroten en zijn balrecuperatie verbeteren. Volume krijgen dus." "Nu Lokeren moet spelen in functie van het resultaat, is het niet het ideale ogenblik om hem te brengen; het tweede deel van de competitie, als je zekerheid hebt over play-off 1 of 2, zal beter zijn. Het zou goed zijn als we hem naar de toekomst kunnen brengen als opvolger van Ivan Leko." (RDG)