Burkina Faso, met bondscoach Paul Put, heeft zich geplaatst voor de halve finales van de Afrika Cup in Zuid-Afrika.
In Nelspruit haalde Burkina Faso het in de kwartfinales met 1-0 van Togo na verlengingen. Jonathan Pitroipa scoorde na 105 minuten het enige doelpunt van de wedstrijd.

In de halve finales neemt Burkina Faso, met onder anderen Daouda Diakité (Lierse), Saidou Panandetiguiri (Antwerp), Moumouni Dagano (ex-Beerschot en -Genk) en Aristide Bancé (ex-Lokeren) woensdag op tegen Ghana. In de andere halve finale strijden topfavoriet Nigeria en Mali voor een plaats in de finale.

De 56-jarige Put is sinds maart 2012 bondscoach van Burkina Faso. (Belga/KVDA)

Burkina Faso, met bondscoach Paul Put, heeft zich geplaatst voor de halve finales van de Afrika Cup in Zuid-Afrika. In Nelspruit haalde Burkina Faso het in de kwartfinales met 1-0 van Togo na verlengingen. Jonathan Pitroipa scoorde na 105 minuten het enige doelpunt van de wedstrijd. In de halve finales neemt Burkina Faso, met onder anderen Daouda Diakité (Lierse), Saidou Panandetiguiri (Antwerp), Moumouni Dagano (ex-Beerschot en -Genk) en Aristide Bancé (ex-Lokeren) woensdag op tegen Ghana. In de andere halve finale strijden topfavoriet Nigeria en Mali voor een plaats in de finale. De 56-jarige Put is sinds maart 2012 bondscoach van Burkina Faso. (Belga/KVDA)