Pele weet niet of zijn land wel in staat is om in 2014 de Wereldbeker voetbal en twee jaar later de Olympische Spelen in Rio te organiseren. "Eerlijk gezegd, ziet het er op dit moment niet zo goed uit. We zijn zeker nog niet klaar", verklaarde hij in Londen.

Veel te bewijzen

"Er zijn wat constructieproblemen. Vooral transport en communicatie baren ons zorgen. We hebben maar twee jaar meer om alles op te lossen. Presidente Dilma Rousseff heeft me wel verzekerd dat ze alles zal doen wat in haar macht ligt om twee geweldige evenementen te organiseren. We moeten ons aan de wereld bewijzen." (Belga/TV)

Pele weet niet of zijn land wel in staat is om in 2014 de Wereldbeker voetbal en twee jaar later de Olympische Spelen in Rio te organiseren. "Eerlijk gezegd, ziet het er op dit moment niet zo goed uit. We zijn zeker nog niet klaar", verklaarde hij in Londen.Veel te bewijzen "Er zijn wat constructieproblemen. Vooral transport en communicatie baren ons zorgen. We hebben maar twee jaar meer om alles op te lossen. Presidente Dilma Rousseff heeft me wel verzekerd dat ze alles zal doen wat in haar macht ligt om twee geweldige evenementen te organiseren. We moeten ons aan de wereld bewijzen." (Belga/TV)