In het verleden fungeerde de 31-voudig Nederlands international al assistent van zijn goede vriend John van den Brom, maar Peter van Vossen is naar eigen zeggen klaar om vanaf nu op eigen benen te staan. De 45-jarige ex-spits van onder meer Ajax, Istanbulspor, Glasgow Rangers, Feyenoord, De Graafschap en Vitesse behaalde het afgelopen jaar zijn trainersdiploma. Van Vossen wordt komende zomer in Nederlands Limburg de opvolger van Wil Boessen en tekende voor twee seizoenen.

"Ik liep stage in Sittard", verklaarde Van Vossen in Voetbal International. "De club kende op financieel vlak een aantal heel zware jaren, maar ze staan nu voor de wederopbouw. Dit is een roemruchte voetbalvereniging met een heel grote en rijke geschiedenis. Het zou mooi zijn dat ik mee kan helpen iets van die glorie terug te krijgen."

Bij Fortuna Sittard liggen dit seizoen ook de Belgische spelers Tarik Bhar, Ramazan Cevik, Glenn Daniëls, Robin Dengis, Timothy Dreesen, Jonathan Hendrickx, Ferhat Kaya, Kevin Kis, Fatih Turan, Niels Vets en Franco Zennaro onder contract.

In het verleden fungeerde de 31-voudig Nederlands international al assistent van zijn goede vriend John van den Brom, maar Peter van Vossen is naar eigen zeggen klaar om vanaf nu op eigen benen te staan. De 45-jarige ex-spits van onder meer Ajax, Istanbulspor, Glasgow Rangers, Feyenoord, De Graafschap en Vitesse behaalde het afgelopen jaar zijn trainersdiploma. Van Vossen wordt komende zomer in Nederlands Limburg de opvolger van Wil Boessen en tekende voor twee seizoenen."Ik liep stage in Sittard", verklaarde Van Vossen in Voetbal International. "De club kende op financieel vlak een aantal heel zware jaren, maar ze staan nu voor de wederopbouw. Dit is een roemruchte voetbalvereniging met een heel grote en rijke geschiedenis. Het zou mooi zijn dat ik mee kan helpen iets van die glorie terug te krijgen."Bij Fortuna Sittard liggen dit seizoen ook de Belgische spelers Tarik Bhar, Ramazan Cevik, Glenn Daniëls, Robin Dengis, Timothy Dreesen, Jonathan Hendrickx, Ferhat Kaya, Kevin Kis, Fatih Turan, Niels Vets en Franco Zennaro onder contract.