"Polak heeft ook gezien dat er met Biglia en Kouyaté iets staat nu", zegt manager Herman Van Holsbeeck in Sport/Voetbalmagazine. "We hebben hem een contractverlenging van een jaar voorgesteld, maar hij heeft dat geweigerd."

De Tsjech, die nog één seizoen onder contract ligt bij Anderlecht, was titularis bij paars-wit tot hij eind augustus vorig jaar zwaar geblesseerd raakte. De jonge Senegalees Kouyaté verving hem met verve.

Ook Bakary Saré, die vorig seizoen volop zijn kans kreeg, mag weg. "Een mentaliteitsprobleem", is Van Holsbeeck streng.

Bij voorkeur wordt de jonge Ivoriaan een jaar verhuurd. Polak mag definitief weg.

Verder hoeven ook de van uitleenbeurten terugkerende Dmitri Bulykin, Sébastien Siani, Paul Taylor, Hernan Losada en Sacha Iakovenko niet op speelgerechtigheid te rekenen.

"Polak heeft ook gezien dat er met Biglia en Kouyaté iets staat nu", zegt manager Herman Van Holsbeeck in Sport/Voetbalmagazine. "We hebben hem een contractverlenging van een jaar voorgesteld, maar hij heeft dat geweigerd." De Tsjech, die nog één seizoen onder contract ligt bij Anderlecht, was titularis bij paars-wit tot hij eind augustus vorig jaar zwaar geblesseerd raakte. De jonge Senegalees Kouyaté verving hem met verve. Ook Bakary Saré, die vorig seizoen volop zijn kans kreeg, mag weg. "Een mentaliteitsprobleem", is Van Holsbeeck streng. Bij voorkeur wordt de jonge Ivoriaan een jaar verhuurd. Polak mag definitief weg. Verder hoeven ook de van uitleenbeurten terugkerende Dmitri Bulykin, Sébastien Siani, Paul Taylor, Hernan Losada en Sacha Iakovenko niet op speelgerechtigheid te rekenen.