De sterke prestaties van Kevin De Bruyne, het 19-jarige goudhaantje van RC Genk, blijven ook over de grote plas niet onopgemerkt. Zijn fenomenale openingsgoal zondag tegen AA Gent haalde de Amerikaanse sportzender ESPN.

De verslaggevers gaan volledig uit hun dak bij het doelpunt van De Bruyne. In de herhaling verandert het leer zelfs in een vuurbal:

Grof wildDe Bruyne, die woensdag tegen Finland zijn debuut in de basis van de Rode Duivels maakte, is een van de grootste Belgische talenten en bijgevolgd grof wild op de transfermarkt.

Afgelopen zomer trokken Standard en vooral landskampioen Anderlecht al aan zijn mouw, maar de jonge middenvelder verlengde zijn contract bij RC Genk tot juni 2015.

Tijdens AA Gent - RC Genk (0-4) zat PSV-scout Luc Nilis in de tribune. Genk heeft laten weten Kevin De Bruyne enkel te willen laten gaan voor "een waanzinnig bod".

De sterke prestaties van Kevin De Bruyne, het 19-jarige goudhaantje van RC Genk, blijven ook over de grote plas niet onopgemerkt. Zijn fenomenale openingsgoal zondag tegen AA Gent haalde de Amerikaanse sportzender ESPN. De verslaggevers gaan volledig uit hun dak bij het doelpunt van De Bruyne. In de herhaling verandert het leer zelfs in een vuurbal:Grof wildDe Bruyne, die woensdag tegen Finland zijn debuut in de basis van de Rode Duivels maakte, is een van de grootste Belgische talenten en bijgevolgd grof wild op de transfermarkt. Afgelopen zomer trokken Standard en vooral landskampioen Anderlecht al aan zijn mouw, maar de jonge middenvelder verlengde zijn contract bij RC Genk tot juni 2015. Tijdens AA Gent - RC Genk (0-4) zat PSV-scout Luc Nilis in de tribune. Genk heeft laten weten Kevin De Bruyne enkel te willen laten gaan voor "een waanzinnig bod".