De Duitse Bundesliga volgt na de Premier League als tweede, met een gemiddelde van 5,3 miljoen. De Franse Ligue 1 (4,7 miljoen) maakt de top drie vol, voor de Italiaanse Serie A (4,6 miljoen) en Spaanse Liga (3,4 miljoen). De top vijf bestaat op die manier uit de competities die traditioneel tot de vijf belangrijkste van Europa gerekend worden.

Rusland (2,8 miljoen) staat op de zesde plaats, waarna Zwitserland (2,7 miljoen) en Nederland (1,9 miljoen) volgen. Portugal (1,8 miljoen) houdt als negende net de Jupiler Pro League (1,7 miljoen) achter zich.

De UEFA baseerde zich voor zijn rapport op de cijfers van de zestien teams die vorig seizoen in de Jupiler Pro League actief waren. Volgens de gegevens van de Europese voetbalbond investeerden haast alle Belgische eersteklassers (94 procent) de voorbije tien jaar in hun faciliteiten. Dit ter waarde van gemiddeld een miljoen euro.

De Duitse Bundesliga volgt na de Premier League als tweede, met een gemiddelde van 5,3 miljoen. De Franse Ligue 1 (4,7 miljoen) maakt de top drie vol, voor de Italiaanse Serie A (4,6 miljoen) en Spaanse Liga (3,4 miljoen). De top vijf bestaat op die manier uit de competities die traditioneel tot de vijf belangrijkste van Europa gerekend worden. Rusland (2,8 miljoen) staat op de zesde plaats, waarna Zwitserland (2,7 miljoen) en Nederland (1,9 miljoen) volgen. Portugal (1,8 miljoen) houdt als negende net de Jupiler Pro League (1,7 miljoen) achter zich. De UEFA baseerde zich voor zijn rapport op de cijfers van de zestien teams die vorig seizoen in de Jupiler Pro League actief waren. Volgens de gegevens van de Europese voetbalbond investeerden haast alle Belgische eersteklassers (94 procent) de voorbije tien jaar in hun faciliteiten. Dit ter waarde van gemiddeld een miljoen euro.