Christian Benteke heeft volgens de Engelse voetbalsupporters net niet de goal van het jaar gemaakt in de Premier League. De 25-jarige Liverpool-speler eindigde in de verkiezing als tweede achter de Fransman Anthony Martial (Manchester United).

Benteke scoorde met een prachtige omhaal op de vijfde speeldag op bezoek bij Manchester United, waar Liverpool met 3-1 verloor. Het winnende doelpunt werd echter een knap uitgevoerde counter die de 20-jarige Martial met een krul in de winkelhaak afrondde, op de 24e speeldag in de match tussen Manchester United en Stoke City (3-0).

Het winnende doelpunt van Anthony Martial

De goal van Christian Benteke

Met Chelsea-speler Eden Hazard was nog een andere Rode Duivel genomineerd voor de goal van het jaar. Maar de Engelse voetbalfans vonden zijn gelijkmaker in de 2-2 tegen Tottenham, een plaatsbal in de kruising waardoor Leicester kampioen werd, net niet mooi genoeg. (Belga/KVDA)

Christian Benteke heeft volgens de Engelse voetbalsupporters net niet de goal van het jaar gemaakt in de Premier League. De 25-jarige Liverpool-speler eindigde in de verkiezing als tweede achter de Fransman Anthony Martial (Manchester United).Benteke scoorde met een prachtige omhaal op de vijfde speeldag op bezoek bij Manchester United, waar Liverpool met 3-1 verloor. Het winnende doelpunt werd echter een knap uitgevoerde counter die de 20-jarige Martial met een krul in de winkelhaak afrondde, op de 24e speeldag in de match tussen Manchester United en Stoke City (3-0). Het winnende doelpunt van Anthony MartialDe goal van Christian BentekeMet Chelsea-speler Eden Hazard was nog een andere Rode Duivel genomineerd voor de goal van het jaar. Maar de Engelse voetbalfans vonden zijn gelijkmaker in de 2-2 tegen Tottenham, een plaatsbal in de kruising waardoor Leicester kampioen werd, net niet mooi genoeg. (Belga/KVDA)