Het openingsduel van de FA Cup, tussen Ascot United en Wembley, zal vrijdagavond via livestream op Facebook te bekijken zijn.

Ascot en Wembley zorgen daarmee voor een primeur: nooit eerder werd een voetbalwedstrijd rechtstreeks op Facebook uitgezonden.

Normaal gezien zou het duel tussen de twee bescheiden Engelse clubs zo'n 90 toeschouwers lokken, maar nu zullen de beelden beschikbaar zijn voor miljoenen mensen over de hele wereld.

De FA Cup-wedstrijd Ascot United - Wembley is live te volgen op de Facebookpagina van Budweiser, de nieuwe sponsor van de FA Cup, vanaf 7.45 plaatselijke tijd (8.45 uur Belgische tijd). (KVDA)

Het openingsduel van de FA Cup, tussen Ascot United en Wembley, zal vrijdagavond via livestream op Facebook te bekijken zijn. Ascot en Wembley zorgen daarmee voor een primeur: nooit eerder werd een voetbalwedstrijd rechtstreeks op Facebook uitgezonden. Normaal gezien zou het duel tussen de twee bescheiden Engelse clubs zo'n 90 toeschouwers lokken, maar nu zullen de beelden beschikbaar zijn voor miljoenen mensen over de hele wereld. De FA Cup-wedstrijd Ascot United - Wembley is live te volgen op de Facebookpagina van Budweiser, de nieuwe sponsor van de FA Cup, vanaf 7.45 plaatselijke tijd (8.45 uur Belgische tijd). (KVDA)