PSG wacht de komende dagen de ontwikkeling van de blessure af om een uitspraak te doen over de duur van zijn afwezigheid. De Zweed moest in de heenwedstrijd van de kwartfinales in de Champions League tegen Chelsea na 65 minuten naar de kant.

Bij een simpele loopactie greep de Zweed schreeuwend naar de achterkant van de rechterbil en ging tegen de grond. Het goudhaantje deed meteen teken naar trainer Laurent Blanc dat hij niet meer verder kon. PSG versloeg de ploeg van Eden Hazard met 3-1.

Donderdag verklaarde PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaïfi op de Franse radiozender RMC dat hij rekening houdt met een afwezigheid van minimaal vier weken. "Ibrahimovic zal volgende week dinsdag (wanneer PSG naar Chelsea trekt voor de terugmatch, nvdr.) zeker niet kunnen spelen", aldus Al-Khelaïfi.

De Zweedse sterspeler zou ook een eventuele halve finale in de Champions League (heen 22-23 april, terug 29-30 april) en de finale van de Franse Ligabeker tegen Lyon (19 april) moeten missen. (Belga/INM)

PSG wacht de komende dagen de ontwikkeling van de blessure af om een uitspraak te doen over de duur van zijn afwezigheid. De Zweed moest in de heenwedstrijd van de kwartfinales in de Champions League tegen Chelsea na 65 minuten naar de kant. Bij een simpele loopactie greep de Zweed schreeuwend naar de achterkant van de rechterbil en ging tegen de grond. Het goudhaantje deed meteen teken naar trainer Laurent Blanc dat hij niet meer verder kon. PSG versloeg de ploeg van Eden Hazard met 3-1. Donderdag verklaarde PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaïfi op de Franse radiozender RMC dat hij rekening houdt met een afwezigheid van minimaal vier weken. "Ibrahimovic zal volgende week dinsdag (wanneer PSG naar Chelsea trekt voor de terugmatch, nvdr.) zeker niet kunnen spelen", aldus Al-Khelaïfi. De Zweedse sterspeler zou ook een eventuele halve finale in de Champions League (heen 22-23 april, terug 29-30 april) en de finale van de Franse Ligabeker tegen Lyon (19 april) moeten missen. (Belga/INM)