Emery vertelde de spelers van Paris Saint-Germain, bij wie Rode Duivel Thomas Meunier, vrijdagochtend dat hij na dit seizoen vertrekt. De knoop werd doorgehakt na een gesprek met eigenaar Nasser Al-Khelaïfi en sportief directeur Antero Henrique.

Geen Champions League

Emery trad in juni 2016 als opvolger van Laurent Blanc aan bij PSG, na een succesvolle periode bij het Spaanse Sevilla. Waar hij volgend seizoen naartoe trekt, is onbekend. 'Ik ga hier met opgeheven hoofd weg en bedank de spelers en supporters voor de twee mooie jaren', vertelde hij.

Emery won vorig seizoen de Coupe de France en de Coupe de la Ligue, maar in de competitie was AS Monaco te sterk voor de Parijzenaars. Dit seizoen won PSG met overmacht de landstitel en (opnieuw) de Coupe de la Ligue, maar werd het in de Champions League - het hoofddoel van de eigenaars - al in de achtste finale uitgeschakeld door Real Madrid. Emery kan met PSG ook nog de Coupe de France winnen. In de finale neemt PSG het daarin op tegen derdeklasser Les Herbiers.

Emery vertelde de spelers van Paris Saint-Germain, bij wie Rode Duivel Thomas Meunier, vrijdagochtend dat hij na dit seizoen vertrekt. De knoop werd doorgehakt na een gesprek met eigenaar Nasser Al-Khelaïfi en sportief directeur Antero Henrique. Emery trad in juni 2016 als opvolger van Laurent Blanc aan bij PSG, na een succesvolle periode bij het Spaanse Sevilla. Waar hij volgend seizoen naartoe trekt, is onbekend. 'Ik ga hier met opgeheven hoofd weg en bedank de spelers en supporters voor de twee mooie jaren', vertelde hij. Emery won vorig seizoen de Coupe de France en de Coupe de la Ligue, maar in de competitie was AS Monaco te sterk voor de Parijzenaars. Dit seizoen won PSG met overmacht de landstitel en (opnieuw) de Coupe de la Ligue, maar werd het in de Champions League - het hoofddoel van de eigenaars - al in de achtste finale uitgeschakeld door Real Madrid. Emery kan met PSG ook nog de Coupe de France winnen. In de finale neemt PSG het daarin op tegen derdeklasser Les Herbiers.