De Italiaanse doelman Salvatore Sirigu, die in tien competitieduels nog maar negen doelpunten incasseerde, kijkt naar eigen zeggen "vol fascinatie" uit naar de eventuele komst van David Beckham naar de Franse hoofdstad.

Ook doelpuntenmachine Kevin Gameiro kijkt ernaar uit om aan de zijde te kunnen spelen van de 36-jarige voormalige Engelse international. "Ik bewonder hem al van tijdens mijn jeugdjaren", zegt de 24-jarige spits in L'Equipe. "Het kan vreemd klinken, maar ik blijf het heel bizar vinden om zo'n kans te krijgen."

Het tekent de bescheidenheid van Gameiro, die als bijnaam Renardo meekreeg, aangezien hij zich als een vos in de zestien meter van de tegenstander beweegt en heel instinctief scoort. De Franse international kent een fantastisch begin bij zijn nieuwe werkgever, want met acht doelpunten op zijn conto leidt hij de topschuttersstand in Frankrijk.

"Dat is ook mijn voornaamste doelstelling. Ik hou ervan om te scoren zoals Filippo Inzaghi", weet Gameiro, die tegen Ajaccio goed was voor zijn tweede hattrick op het hoogste niveau.

Trainer Antoine Kombouaré looft vooral de mentale sterkte van zijn aanvalsleider. "Hij twijfelt nooit voor doel. Zijn intuïtie zit goed. Kevin voelt waar de bal zal komen. Maar hij zal de komende weken en maanden moeten bevestigen." (FV)

De Italiaanse doelman Salvatore Sirigu, die in tien competitieduels nog maar negen doelpunten incasseerde, kijkt naar eigen zeggen "vol fascinatie" uit naar de eventuele komst van David Beckham naar de Franse hoofdstad. Ook doelpuntenmachine Kevin Gameiro kijkt ernaar uit om aan de zijde te kunnen spelen van de 36-jarige voormalige Engelse international. "Ik bewonder hem al van tijdens mijn jeugdjaren", zegt de 24-jarige spits in L'Equipe. "Het kan vreemd klinken, maar ik blijf het heel bizar vinden om zo'n kans te krijgen." Het tekent de bescheidenheid van Gameiro, die als bijnaam Renardo meekreeg, aangezien hij zich als een vos in de zestien meter van de tegenstander beweegt en heel instinctief scoort. De Franse international kent een fantastisch begin bij zijn nieuwe werkgever, want met acht doelpunten op zijn conto leidt hij de topschuttersstand in Frankrijk. "Dat is ook mijn voornaamste doelstelling. Ik hou ervan om te scoren zoals Filippo Inzaghi", weet Gameiro, die tegen Ajaccio goed was voor zijn tweede hattrick op het hoogste niveau. Trainer Antoine Kombouaré looft vooral de mentale sterkte van zijn aanvalsleider. "Hij twijfelt nooit voor doel. Zijn intuïtie zit goed. Kevin voelt waar de bal zal komen. Maar hij zal de komende weken en maanden moeten bevestigen." (FV)