PSV-doelman Przemyslaw Tyton (24) herstelt goed van de zware hersenschudding die hij gisteren opliep in het duel met Ajax (2-2) en heeft vandaag het ziekenhuis verlaten.

Dat meldt PSV op zijn website. De komende dagen moet duidelijk worden hoelang Tyton buiten strijd zal zijn. "Het is nog te vroeg om een prognose te geven over het herstel", zegt clubarts Rolf Timmermans.

Tyton liep de hersenschudding op na een botsing met zijn ploegmaat en Rode Duivel Timothy Derijck.

"Alles is stabiel. Het lijkt erop dat hij met de schrik is vrij gekomen, mede door de goede hulp en begeleiding die er van alle kanten meteen was," aldus Timmermans.

Bekijk de botsing tussen Derijck en Tyton:

PSV-doelman Przemyslaw Tyton (24) herstelt goed van de zware hersenschudding die hij gisteren opliep in het duel met Ajax (2-2) en heeft vandaag het ziekenhuis verlaten. Dat meldt PSV op zijn website. De komende dagen moet duidelijk worden hoelang Tyton buiten strijd zal zijn. "Het is nog te vroeg om een prognose te geven over het herstel", zegt clubarts Rolf Timmermans. Tyton liep de hersenschudding op na een botsing met zijn ploegmaat en Rode Duivel Timothy Derijck. "Alles is stabiel. Het lijkt erop dat hij met de schrik is vrij gekomen, mede door de goede hulp en begeleiding die er van alle kanten meteen was," aldus Timmermans. Bekijk de botsing tussen Derijck en Tyton: