De Belgische landskampioen plaatste zich voor de play-offs door woensdag het Servische Partizan Belgrado uit te schakelen in de derde voorronde. Haifa wipte op weg naar de play-offs het Bosnische Borac (tweede voorronde) en het Sloveense Maribor (derde voorronde).

De heenwedstrijd wordt op 16 of 17 augustus gespeeld, de return volgt een week later. Racing Genk speelt eerst op verplaatsing.

De winnaar van de dubbele confrontatie mag naar de lucratieve groepsfase van de Champions League, de verliezer speelt de poules van de Europa League. (Belga)

De Belgische landskampioen plaatste zich voor de play-offs door woensdag het Servische Partizan Belgrado uit te schakelen in de derde voorronde. Haifa wipte op weg naar de play-offs het Bosnische Borac (tweede voorronde) en het Sloveense Maribor (derde voorronde). De heenwedstrijd wordt op 16 of 17 augustus gespeeld, de return volgt een week later. Racing Genk speelt eerst op verplaatsing. De winnaar van de dubbele confrontatie mag naar de lucratieve groepsfase van de Champions League, de verliezer speelt de poules van de Europa League. (Belga)