De Engelse voetbalbond FA is een onderzoek gestart naar de klacht van Chelsea tegen scheidsrechter Mark Clattenburg, die de topper Chelsea - Manchester United (2-3) leidde. De Nigeriaan John Obi Mikel van Chelsea beschuldigt Clattenburg ervan hem racistisch te hebben bejegend.

Chelsea beschuldigde Mark Clattenburg na de wedstrijd van "ongepast taalgebruik tegen twee van onze spelers".

Politieonderzoek?

The Blues wilden geen verdere commentaar kwijt, maar dienden een klacht in bij de wedstrijdafgevaardigde van de Premier League en die heeft de klacht doorgespeeld aan de Engelse Voetbalbond.

Verschillende Britse media melden dat ook de politie overweegt om een onderzoek te starten naar Mark Clattenburg na een officiële klacht van The Society of Black Lawyers.

Zeker is dat Clattenburg alvast komend weekend geen wedstrijd mag fluiten.

Voorzichtig

Chelsea is zich ten volle bewust van de ernst van de beschuldiging, zeker na de schorsing wegens racisme van John Terry.

De Londense club heeft volgensThe Guardian dan ook aan John Obi Mikel gevraagd of de speler absoluut zeker was wat hij heeft gehoord en heeft er zelfs rekening mee gehouden dat het om een misverstand zou kunnen gaan door het accent van Clattenburg. (KVDA)

De Engelse voetbalbond FA is een onderzoek gestart naar de klacht van Chelsea tegen scheidsrechter Mark Clattenburg, die de topper Chelsea - Manchester United (2-3) leidde. De Nigeriaan John Obi Mikel van Chelsea beschuldigt Clattenburg ervan hem racistisch te hebben bejegend. Chelsea beschuldigde Mark Clattenburg na de wedstrijd van "ongepast taalgebruik tegen twee van onze spelers". Politieonderzoek? The Blues wilden geen verdere commentaar kwijt, maar dienden een klacht in bij de wedstrijdafgevaardigde van de Premier League en die heeft de klacht doorgespeeld aan de Engelse Voetbalbond. Verschillende Britse media melden dat ook de politie overweegt om een onderzoek te starten naar Mark Clattenburg na een officiële klacht van The Society of Black Lawyers. Zeker is dat Clattenburg alvast komend weekend geen wedstrijd mag fluiten. Voorzichtig Chelsea is zich ten volle bewust van de ernst van de beschuldiging, zeker na de schorsing wegens racisme van John Terry. De Londense club heeft volgensThe Guardian dan ook aan John Obi Mikel gevraagd of de speler absoluut zeker was wat hij heeft gehoord en heeft er zelfs rekening mee gehouden dat het om een misverstand zou kunnen gaan door het accent van Clattenburg. (KVDA)