Arnautovic had maandag alle kritiek op zijn uitgesproken juichen van de hand gewezen. Hij zou daarbij twee spelers van Noord-Macedonië onder vuur hebben genomen met racistische uitspraken en symbolische beledigingen. 'Ik ben geen racist en zal het ook nooit zijn', zei Arnautovic daarover.

De Noord-Macedonische bond liet maandagavond weten in een officieel schrijven aan de UEFA te hebben gevraagd om 'de strengste straf op te leggen aan de Oostenrijkse international'. Arnautovic wees de kritiek eerder op de dag van de hand en zei 'geen racist te zijn en het ook nooit te zullen zijn'. Toch komt er nu een onderzoek en de UEFA heeft de gewoonte racisme zwaar te bestraffen.

Arnautovic had maandag alle kritiek op zijn uitgesproken juichen van de hand gewezen. Hij zou daarbij twee spelers van Noord-Macedonië onder vuur hebben genomen met racistische uitspraken en symbolische beledigingen. 'Ik ben geen racist en zal het ook nooit zijn', zei Arnautovic daarover. De Noord-Macedonische bond liet maandagavond weten in een officieel schrijven aan de UEFA te hebben gevraagd om 'de strengste straf op te leggen aan de Oostenrijkse international'. Arnautovic wees de kritiek eerder op de dag van de hand en zei 'geen racist te zijn en het ook nooit te zullen zijn'. Toch komt er nu een onderzoek en de UEFA heeft de gewoonte racisme zwaar te bestraffen.