Atletico Madrid heeft een geslaagde generale repetitie achter de rug voor vrijdag, wanneer de Europa Leaguewinnaar het in de Europese Super Cup opneemt tegen Champions Leaguewinnaar Chelsea. In de laatste wedstrijd van de tweede speeldag in de Primera Division lieten 'Los Rojiblancos' geen spaander heel van Athletic Bilbao (4-0).

Beul van dienst in het Estadio Vicente Calderón was Radamel Falcao. De 26-jarige Colombiaan nam drie treffers voor zijn rekening, te beginnen met een pareltje na een knappe soloactie in de 19e minuut. Nog voor het uur was zijn hattrick een feit.

Trainer Diego Simeone haalde na het laatste fluitsignaal de loftrompet boven: "Falcao speelde een buitengewone wedstrijd, bijna perfect," zei de Argentijn. Chelsea is dus gewaarschuwd. (KVDA)

Atletico Madrid heeft een geslaagde generale repetitie achter de rug voor vrijdag, wanneer de Europa Leaguewinnaar het in de Europese Super Cup opneemt tegen Champions Leaguewinnaar Chelsea. In de laatste wedstrijd van de tweede speeldag in de Primera Division lieten 'Los Rojiblancos' geen spaander heel van Athletic Bilbao (4-0). Beul van dienst in het Estadio Vicente Calderón was Radamel Falcao. De 26-jarige Colombiaan nam drie treffers voor zijn rekening, te beginnen met een pareltje na een knappe soloactie in de 19e minuut. Nog voor het uur was zijn hattrick een feit. Trainer Diego Simeone haalde na het laatste fluitsignaal de loftrompet boven: "Falcao speelde een buitengewone wedstrijd, bijna perfect," zei de Argentijn. Chelsea is dus gewaarschuwd. (KVDA)