De 23-jarige Belgische middenvelder van Cagliari werd al tijdens de voorbije zomer gelinkt aan AC Milan. Vandaag pakt Gazzetta dello Sport opnieuw uit met een stuk over Nainggolan, die volgens de gezaghebbende Italiaanse krant als nummer één prijkt op een lijstje met potentiële vervangers voor Gennaro Gattuso.

Gattuso, de Italiaanse pitbull op het middenveld bij de Rossoneri, kampt immers al jaren met een probleem aan het linkeroog. Door een disfunctionele hersenzenuw kan hij niet scherp meer zien.

Gattuso kwam door dat oogprobleem al sinds begin september niet meer aan spelen toe en zal nog eens vier maanden moet wachten, dan zal beslist worden of een operatie noodzakelijk is. In dat geval is de Italiaan wellicht out voor de rest van het seizoen. En het is dan maar de vraag of Gattuso -33 ondertussen- ooit nog aan de bak komt bij de Milanese hoofdmacht.

Daarom speurt Milan volgens de Gazetta dello Sport volop naar versterking voor de komende wintertransferperiode. Radja Nainggolan staat met stip genoteerd, enige probleem kan de vraagprijs zijn, want door het zeer sterke competitiebegin van Cagliari zal dat prijskaartje - rond de 20 miljoen euro wordt geschat - enkel maar stijgen. (MS)

De 23-jarige Belgische middenvelder van Cagliari werd al tijdens de voorbije zomer gelinkt aan AC Milan. Vandaag pakt Gazzetta dello Sport opnieuw uit met een stuk over Nainggolan, die volgens de gezaghebbende Italiaanse krant als nummer één prijkt op een lijstje met potentiële vervangers voor Gennaro Gattuso. Gattuso, de Italiaanse pitbull op het middenveld bij de Rossoneri, kampt immers al jaren met een probleem aan het linkeroog. Door een disfunctionele hersenzenuw kan hij niet scherp meer zien.Gattuso kwam door dat oogprobleem al sinds begin september niet meer aan spelen toe en zal nog eens vier maanden moet wachten, dan zal beslist worden of een operatie noodzakelijk is. In dat geval is de Italiaan wellicht out voor de rest van het seizoen. En het is dan maar de vraag of Gattuso -33 ondertussen- ooit nog aan de bak komt bij de Milanese hoofdmacht. Daarom speurt Milan volgens de Gazetta dello Sport volop naar versterking voor de komende wintertransferperiode. Radja Nainggolan staat met stip genoteerd, enige probleem kan de vraagprijs zijn, want door het zeer sterke competitiebegin van Cagliari zal dat prijskaartje - rond de 20 miljoen euro wordt geschat - enkel maar stijgen. (MS)