Een dag nadat het Gian Piero Gasperini zijn C4 gaf, heeft Inter al een nieuwe trainer aangesteld. Claudio Ranieri tekende vandaag voor twee jaar bij de Italiaanse vicekampioen.

Ranieri (59) zat zonder werk sinds hij in februari dit jaar werd ontslagen door AS Roma. Eerder coachte de Italiaan onder andere Atletico Madrid, Chelsea en Juventus.

Inter stelt Ranieri vrijdagnamiddag officieel voor in het Centro Sportivo Angelo Moratti.

Zwakke start

Gasperini betaalde woensdag het gelag voor de zwakke seizoensstart van Inter. De Nerazzuri verloren de Italiaanse Supercup tegen stadsrivaal AC Milan (1-2) alsook hun eerste Champions Leaguewedstrijd thuis tegen Trabzonspor (0-1) en haalden in de Serie A slechts 1 op 9.

Het 3-1 verlies dinsdag in de competitie op het veld van promovendus Novara bezegelde het lot van Gasperini, die pas drie maanden in dienst was bij Inter. (Belga/KVDA)

Een dag nadat het Gian Piero Gasperini zijn C4 gaf, heeft Inter al een nieuwe trainer aangesteld. Claudio Ranieri tekende vandaag voor twee jaar bij de Italiaanse vicekampioen. Ranieri (59) zat zonder werk sinds hij in februari dit jaar werd ontslagen door AS Roma. Eerder coachte de Italiaan onder andere Atletico Madrid, Chelsea en Juventus. Inter stelt Ranieri vrijdagnamiddag officieel voor in het Centro Sportivo Angelo Moratti. Zwakke startGasperini betaalde woensdag het gelag voor de zwakke seizoensstart van Inter. De Nerazzuri verloren de Italiaanse Supercup tegen stadsrivaal AC Milan (1-2) alsook hun eerste Champions Leaguewedstrijd thuis tegen Trabzonspor (0-1) en haalden in de Serie A slechts 1 op 9. Het 3-1 verlies dinsdag in de competitie op het veld van promovendus Novara bezegelde het lot van Gasperini, die pas drie maanden in dienst was bij Inter. (Belga/KVDA)