Frankie Vercauteren wordt de nieuwe trainer van Al Jazira uit Abu Dhabi, zo meldt de voetbalbond van de Verenigde Arabische Emiraten op zijn website. RC Genk plant dinsdag een gesprek met Vercauteren.Volgens uaefa.ae zal Al Jazira later vandaag of morgen Vercauteren voorstellen aan de pers. Vercauteren zou dan de opvolger worden van Alejandro Sabella. Die verbrak zijn overeenkomst met de club om bondscoach van Argentinië te worden. Voor Vercauteren zou een contract voor twee jaar klaar liggen.

Gesprek

In een reactie aan Belga wil Erik Gerits, directeur organisatie van Vercauterens huidige club RC Genk, het nieuws niet bevestigen.

De landskampioen laat weten dat algemeen directeur Dirk Degraen dinsdagvoormiddag een gesprek plant met Vercauteren. "Tot dan zal hierover geen communicatie gevoerd worden," aldus Gerits.

Verrassing

Het nieuws komt als een complete verrassing. Vercauteren (54) leidt Genk sinds december 2009, toen hij Hein Vanhaezebrouck opvolgde. Afgelopen seizoen werd hij met de Limburgers landskampioen en won hij ook de Super Cup.

Eerder had Vercauteren onder meer Anderlecht, KV Mechelen en de Rode Duivels onder zijn hoede. (Belga/KVDA)

Frankie Vercauteren wordt de nieuwe trainer van Al Jazira uit Abu Dhabi, zo meldt de voetbalbond van de Verenigde Arabische Emiraten op zijn website. RC Genk plant dinsdag een gesprek met Vercauteren.Volgens uaefa.ae zal Al Jazira later vandaag of morgen Vercauteren voorstellen aan de pers. Vercauteren zou dan de opvolger worden van Alejandro Sabella. Die verbrak zijn overeenkomst met de club om bondscoach van Argentinië te worden. Voor Vercauteren zou een contract voor twee jaar klaar liggen. Gesprek In een reactie aan Belga wil Erik Gerits, directeur organisatie van Vercauterens huidige club RC Genk, het nieuws niet bevestigen. De landskampioen laat weten dat algemeen directeur Dirk Degraen dinsdagvoormiddag een gesprek plant met Vercauteren. "Tot dan zal hierover geen communicatie gevoerd worden," aldus Gerits. Verrassing Het nieuws komt als een complete verrassing. Vercauteren (54) leidt Genk sinds december 2009, toen hij Hein Vanhaezebrouck opvolgde. Afgelopen seizoen werd hij met de Limburgers landskampioen en won hij ook de Super Cup. Eerder had Vercauteren onder meer Anderlecht, KV Mechelen en de Rode Duivels onder zijn hoede. (Belga/KVDA)