Genk had donderdag ook al de heenwedstrijd in eigen stadion met 2-1 gewonnen.

Zondag was het team van coach Franky Vercauteren al na zes minuten op achterstand gekomen na een doelpunt van Sint-Truidenspits Sidibe, maar Ogunjimi, Barda en Buffel trokken de scheve situatie recht. Invaller Onana zorgde nog voor een late Truiense tegengoal.

Europa

Genk komt volgend seizoen in de derde voorronde van de Europa League in actie. De andere Europese tickets waren al verdeeld: Club Brugge start in de vierde voorronde van de Europa League, terwijl verliezend bekerfinalist Cercle al in de tweede voorronde aan de bak moet.

Landskampioen Anderlecht speelt net als bekerwinnaar en vicekampioen AA Gent de derde voorronde van de Champions League.

Genk had donderdag ook al de heenwedstrijd in eigen stadion met 2-1 gewonnen. Zondag was het team van coach Franky Vercauteren al na zes minuten op achterstand gekomen na een doelpunt van Sint-Truidenspits Sidibe, maar Ogunjimi, Barda en Buffel trokken de scheve situatie recht. Invaller Onana zorgde nog voor een late Truiense tegengoal. Europa Genk komt volgend seizoen in de derde voorronde van de Europa League in actie. De andere Europese tickets waren al verdeeld: Club Brugge start in de vierde voorronde van de Europa League, terwijl verliezend bekerfinalist Cercle al in de tweede voorronde aan de bak moet. Landskampioen Anderlecht speelt net als bekerwinnaar en vicekampioen AA Gent de derde voorronde van de Champions League.