Hoewel de transferperiode achter de rug is, gaat volgens het Britse blad Mirror en de Spaanse sportkrant As de strijd om Eden Hazard verder achter de schermen. Arsène Wenger probeert de 20-jarige Belg al een tijdje vruchteloos naar Arsenal te halen, maar ook Real Madrid, en meer bepaald Zinédine Zidane, is Hazard nog niet vergeten.

Laatste woord

Dat Hazard afgelopen zomer niet naar Arsenal verhuisd is, zou te maken hebben met de verregaande interesse van Real Madrid, dat hem voor volgend seizoen wil inlijven.

Bij de Koninklijke zou sportdirecteur Zinédine Zidane, die zijn interesse in Hazard nooit onder stoelen of banken heeft gestoken, steeds meer wegen op het transferbeleid - hij haalde de Fransman Raphael Varane naar de Spaanse hoofdstad - hoewel het laatste woord nog altijd voor José Mourinho is.

20 miljoen

Als het tot een opbod tussen de twee clubs komt, zou de marktwaarde van Eden Hazard, die nu door As op 20 miljoen euro geschat wordt, nog stijgen. (SVH)

Hoewel de transferperiode achter de rug is, gaat volgens het Britse blad Mirror en de Spaanse sportkrant As de strijd om Eden Hazard verder achter de schermen. Arsène Wenger probeert de 20-jarige Belg al een tijdje vruchteloos naar Arsenal te halen, maar ook Real Madrid, en meer bepaald Zinédine Zidane, is Hazard nog niet vergeten. Laatste woord Dat Hazard afgelopen zomer niet naar Arsenal verhuisd is, zou te maken hebben met de verregaande interesse van Real Madrid, dat hem voor volgend seizoen wil inlijven. Bij de Koninklijke zou sportdirecteur Zinédine Zidane, die zijn interesse in Hazard nooit onder stoelen of banken heeft gestoken, steeds meer wegen op het transferbeleid - hij haalde de Fransman Raphael Varane naar de Spaanse hoofdstad - hoewel het laatste woord nog altijd voor José Mourinho is. 20 miljoen Als het tot een opbod tussen de twee clubs komt, zou de marktwaarde van Eden Hazard, die nu door As op 20 miljoen euro geschat wordt, nog stijgen. (SVH)