AS meldde al op 21 februari dat Real Madrid de Belgische doelman aan zich wilde binden en dat liefst vanaf volgend seizoen.

Het Spaanse sportblad pakt nu opnieuw met het verhaal uit naar aanleiding van een uitspraak van José Ramón de la Morena. Dat is de presentator van het gereputeerde voetbalprogramma El Larguero op radiokanaal Cadena SER.

De la Morena zei dat hij vernomen had dat Thibaut Courtois aan Miguel Angel Gil Marin, afgevaardigd bestuurder van Atlético Madrid, had laten weten dat hij een mondeling akkoord had met Real Madrid. De Koninklijke zou dat akkoord ook graag zo snel mogelijk schriftelijk vastleggen.

Deze zomer al?

In El Larguero werd, aldus AS, verder gezegd dat Courtois' huidige club Atlético een bod op hem had gedaan bij Chelsea, maar dat de Blues geweigerd hadden. José Mourinho zou de Belg er volgend seizoen immers graag bij hebben in Londen.

Real Madrid wil Courtois sowieso in zijn kern opnemen in juni 2016, wanneer zijn contract bij Chelsea afloopt en hij dus gratis weg mag.

Maar de Koninklijke zal er alles aan doen om de keeper al deze zomer naar het Bernabéustadion te halen. In dat geval mag Iker Casillas of Diego López naar een andere club uitkijken.

AS meldde al op 21 februari dat Real Madrid de Belgische doelman aan zich wilde binden en dat liefst vanaf volgend seizoen. Het Spaanse sportblad pakt nu opnieuw met het verhaal uit naar aanleiding van een uitspraak van José Ramón de la Morena. Dat is de presentator van het gereputeerde voetbalprogramma El Larguero op radiokanaal Cadena SER. De la Morena zei dat hij vernomen had dat Thibaut Courtois aan Miguel Angel Gil Marin, afgevaardigd bestuurder van Atlético Madrid, had laten weten dat hij een mondeling akkoord had met Real Madrid. De Koninklijke zou dat akkoord ook graag zo snel mogelijk schriftelijk vastleggen. Deze zomer al?In El Larguero werd, aldus AS, verder gezegd dat Courtois' huidige club Atlético een bod op hem had gedaan bij Chelsea, maar dat de Blues geweigerd hadden. José Mourinho zou de Belg er volgend seizoen immers graag bij hebben in Londen. Real Madrid wil Courtois sowieso in zijn kern opnemen in juni 2016, wanneer zijn contract bij Chelsea afloopt en hij dus gratis weg mag. Maar de Koninklijke zal er alles aan doen om de keeper al deze zomer naar het Bernabéustadion te halen. In dat geval mag Iker Casillas of Diego López naar een andere club uitkijken.