Team USA voert de lijst nog steeds aan, voor Duitsland dat tweede blijft en de oprukkende Nederlandse dames. Met hun finaleplaats pakken ze zeventig punten die hen van de negende naar de derde plaats brengt. De Red Flames profiteren van puntenverlies bij Zuid-Korea en Nieuw-Zeeland om zo een plaatsje te stijgen (van 20 naar 19).

Ook de Zweedse vrouwen overschreden de kaap van 2000 punten met hun bronzen medaille op het afgelopen WK en springen zo over Canada en Australië naar plaats zes.

In september starten de kwalificatiematchen voor het EK van 2021 in Engeland. De Flames voetballen daarin tegen Zwitserland (FIFA 18), Kroatië (FIFA 55), Roemenië (FIFA 42) en Litouwen (FIFA 106). De ploeg van bondscoach Ives Serneels opent op 3 september met een thuismatch tegen de Kroaten.

Team USA voert de lijst nog steeds aan, voor Duitsland dat tweede blijft en de oprukkende Nederlandse dames. Met hun finaleplaats pakken ze zeventig punten die hen van de negende naar de derde plaats brengt. De Red Flames profiteren van puntenverlies bij Zuid-Korea en Nieuw-Zeeland om zo een plaatsje te stijgen (van 20 naar 19).Ook de Zweedse vrouwen overschreden de kaap van 2000 punten met hun bronzen medaille op het afgelopen WK en springen zo over Canada en Australië naar plaats zes.In september starten de kwalificatiematchen voor het EK van 2021 in Engeland. De Flames voetballen daarin tegen Zwitserland (FIFA 18), Kroatië (FIFA 55), Roemenië (FIFA 42) en Litouwen (FIFA 106). De ploeg van bondscoach Ives Serneels opent op 3 september met een thuismatch tegen de Kroaten.