Bij de rust had de ploeg van bondscoach Ives Serneels een 3-0 voorsprong op het bord gezet, en uiteindelijk werd het 6-0. Maud Coutureels (11e), Tinne De Caigny (21e en 50e), Tessa Wullaert (30e en 63e) en Tine Schryvers (66e) scoorden.

In de stand gaat België met 11 punten aan de leiding. Engeland volgt op één punt, maar speelde ook een wedstrijd minder. Dan volgen Servië (7), Bosnië (6) en Estland (0).

Voor hun volgende wedstrijd trekken de Flames op 3 juni naar Estland.

De acht groepswinnaars en de beste zes tweedes plaatsen zich voor de eindronde in Nederland. De overige twee nummers twee strijden in een dubbel barrageduel voor het laatste EK-ticket. België speelde tegen Estland met Justien Odeurs, Laura Deloose, Aline Zeler (cap.), Heleen Jaques, Maud Coutereels, Tinne De Caigny, Julie Biesmans, Lenie Onzia (64e. Jana Coryn), Davina Philtjens, Janice Cayman (46e. Tine Schryvers) en Tessa Wullaert (81e. Sara Yuceil).

(Belga/RR)

Bij de rust had de ploeg van bondscoach Ives Serneels een 3-0 voorsprong op het bord gezet, en uiteindelijk werd het 6-0. Maud Coutureels (11e), Tinne De Caigny (21e en 50e), Tessa Wullaert (30e en 63e) en Tine Schryvers (66e) scoorden. In de stand gaat België met 11 punten aan de leiding. Engeland volgt op één punt, maar speelde ook een wedstrijd minder. Dan volgen Servië (7), Bosnië (6) en Estland (0). Voor hun volgende wedstrijd trekken de Flames op 3 juni naar Estland. De acht groepswinnaars en de beste zes tweedes plaatsen zich voor de eindronde in Nederland. De overige twee nummers twee strijden in een dubbel barrageduel voor het laatste EK-ticket. België speelde tegen Estland met Justien Odeurs, Laura Deloose, Aline Zeler (cap.), Heleen Jaques, Maud Coutereels, Tinne De Caigny, Julie Biesmans, Lenie Onzia (64e. Jana Coryn), Davina Philtjens, Janice Cayman (46e. Tine Schryvers) en Tessa Wullaert (81e. Sara Yuceil).(Belga/RR)