Dat heeft de Saudische club, waar eerder ook Michel Preud'homme en Emilio Ferrera trainer waren, bekendgemaakt.

Weiler en Anderlecht namen in september vorig jaar afscheid van elkaar, vier maanden nadat de Zwitser paars-wit de 34e landstitel had geschonken. Toch kreeg Weiler heel wat kritiek wegens het slabakkende spelniveau. Dat in combinatie met het teleurstellende competitiebegin leidde uiteindelijk tot zijn ontslag.

Weiler zette in de zomer van 2016 zijn handtekening bij Anderlecht, als opvolger van de ontslagen Besnik Hasi. Hij maakte toen de overstap van de Duitse tweedeklasser FC Nürnberg. Eerder was Weiler in eigen land bij Winterthur, Sankt-Gallen, Schaffhausen en Aarau aan de slag.

Al Shabab beëindigde het afgelopen seizoen op de tiende plaats in de Saudische eerste klasse. De club uit Riyadh heeft zes landstitels op het palmares staan, de laatste werd in 2012 behaald onder Preud'homme.

Dat heeft de Saudische club, waar eerder ook Michel Preud'homme en Emilio Ferrera trainer waren, bekendgemaakt.Weiler en Anderlecht namen in september vorig jaar afscheid van elkaar, vier maanden nadat de Zwitser paars-wit de 34e landstitel had geschonken. Toch kreeg Weiler heel wat kritiek wegens het slabakkende spelniveau. Dat in combinatie met het teleurstellende competitiebegin leidde uiteindelijk tot zijn ontslag. Weiler zette in de zomer van 2016 zijn handtekening bij Anderlecht, als opvolger van de ontslagen Besnik Hasi. Hij maakte toen de overstap van de Duitse tweedeklasser FC Nürnberg. Eerder was Weiler in eigen land bij Winterthur, Sankt-Gallen, Schaffhausen en Aarau aan de slag. Al Shabab beëindigde het afgelopen seizoen op de tiende plaats in de Saudische eerste klasse. De club uit Riyadh heeft zes landstitels op het palmares staan, de laatste werd in 2012 behaald onder Preud'homme.