Voor de technisch vaardige speler zijn het de eerste doelpunten voor zijn club sinds hij er aankwam eind januari. Pas in de laatste twintig minuten van de wedstrijd kwam de overwinning tot stand. Door die twee doelpunten bijt Qarabag zich vast in het spoor van leider Neftçi Baku, dat drie punten voorsprong telt.

De ex-speler van Anderlecht, Cercle Brugge en Westerlo kende vorig seizoen zijn meest succesvolle passage in België, bij Westel. Hij wist er acht keer het net te vinden in veertien wedstrijden. Toch rekende Anderlecht dit seizoen niet meer op de diensten van de aanvallende middenvelder en werd hij verkocht aan FK Qarabag. Daar verscheen hij tot nog toe zesmaal tussen de lijnen.

Volgende week staat het rechtstreekse titelduel tussen leider Neftçi en Qarabag op het programma. Met nog vier wedstrijden te gaan moet de club van Reynaldo een kloof van drie punten overbruggen. Benieuwd of Reynaldo ook in de topmatch zijn ploeg aan de overwinning kan helpen.

Roze pet

Reynaldo haalde bij Anderlecht even het nieuws, maar niet omwille van zijn sportieve prestaties. Hij nam plaats op de bank met een roze pet, nadat hij aan de rust werd vervangen. In het praatprogramma Extra Time ergerde Johan Boskamp zich mateloos aan de pet. (ML)

De reactie van Boskamp over de roze pet van Reynaldo op Leuven:

Voor de technisch vaardige speler zijn het de eerste doelpunten voor zijn club sinds hij er aankwam eind januari. Pas in de laatste twintig minuten van de wedstrijd kwam de overwinning tot stand. Door die twee doelpunten bijt Qarabag zich vast in het spoor van leider Neftçi Baku, dat drie punten voorsprong telt.De ex-speler van Anderlecht, Cercle Brugge en Westerlo kende vorig seizoen zijn meest succesvolle passage in België, bij Westel. Hij wist er acht keer het net te vinden in veertien wedstrijden. Toch rekende Anderlecht dit seizoen niet meer op de diensten van de aanvallende middenvelder en werd hij verkocht aan FK Qarabag. Daar verscheen hij tot nog toe zesmaal tussen de lijnen. Volgende week staat het rechtstreekse titelduel tussen leider Neftçi en Qarabag op het programma. Met nog vier wedstrijden te gaan moet de club van Reynaldo een kloof van drie punten overbruggen. Benieuwd of Reynaldo ook in de topmatch zijn ploeg aan de overwinning kan helpen.Roze petReynaldo haalde bij Anderlecht even het nieuws, maar niet omwille van zijn sportieve prestaties. Hij nam plaats op de bank met een roze pet, nadat hij aan de rust werd vervangen. In het praatprogramma Extra Time ergerde Johan Boskamp zich mateloos aan de pet. (ML)De reactie van Boskamp over de roze pet van Reynaldo op Leuven: