De Braziliaanse middenvelder Reynaldo, door Anderlecht uitgeleend aan Cercle Brugge, staat niet afkerig tegenover een langer verblijf bij de ploeg van trainer Bob Peeters. "Het is een moeilijke kwestie", zegt Reynaldo in Sport/Voetbalmagazine. "Ik ben echt heel graag in Brugge, niet in het minst door mijn sterke band met de trainer. Ik praat veel met hem en voel een groot vertrouwen."

"Cercle is geen topclub, maar het heeft wel duidelijke sportieve ambities: we maakten lang kans op play-off 1 en spelen straks de halve finale van de beker. Met andere woorden: ik zou het niet erg vinden om hier nog een jaartje langer te blijven."

"Langs de andere kant: ik ben nog steeds een speler van Anderlecht", gaat Reynaldo verder. "Maar of ze me écht terugwillen, dat weet ik momenteel niet. Als ik volgend seizoen opnieuw in de A-kern van Anderlecht terecht kom, dan zal ik er ook ten volle voor gaan."

Uitgeleend

Reynaldo arriveerde in Anderlecht in februari 2008. De eerste maanden sukkelde hij met een meniscusblessure, maar ook toen hij fit was kwam hij in de hoofdstad amper aan spelen toe.

In januari 2010 werd de creatieve middenvelder voor een halfjaar uitgeleend aan Cercle Brugge en vorige zomer werd die uitleenbeurt met een seizoen verlengd. In principe keert de Braziliaan dus over drie maanden terug naar Anderlecht, waar hij nog een contract heeft tot 2013.

Cercle ziet zijn Braziliaanse smaakmaker niet graag vertrekken, vertelt managing director Yvan Vandamme. "Eind vorig jaar heb ik gepolst bij Herman Van Holsbeeck om hem ook na dit seizoen hier te houden op uitleenbasis, maar ik kreeg een negatief antwoord. In theorie zouden we een bod kunnen uitbrengen om Reynaldo definitief over te nemen, maar dat is voor Cercle helaas financieel onhaalbaar."

"Toch ga ik in de komende weken nog eens aftoetsen bij Anderlecht of een verlengde uitleenbeurt echt niet tot de mogelijkheden behoort."

(BVE)

De Braziliaanse middenvelder Reynaldo, door Anderlecht uitgeleend aan Cercle Brugge, staat niet afkerig tegenover een langer verblijf bij de ploeg van trainer Bob Peeters. "Het is een moeilijke kwestie", zegt Reynaldo in Sport/Voetbalmagazine. "Ik ben echt heel graag in Brugge, niet in het minst door mijn sterke band met de trainer. Ik praat veel met hem en voel een groot vertrouwen." "Cercle is geen topclub, maar het heeft wel duidelijke sportieve ambities: we maakten lang kans op play-off 1 en spelen straks de halve finale van de beker. Met andere woorden: ik zou het niet erg vinden om hier nog een jaartje langer te blijven." "Langs de andere kant: ik ben nog steeds een speler van Anderlecht", gaat Reynaldo verder. "Maar of ze me écht terugwillen, dat weet ik momenteel niet. Als ik volgend seizoen opnieuw in de A-kern van Anderlecht terecht kom, dan zal ik er ook ten volle voor gaan." Uitgeleend Reynaldo arriveerde in Anderlecht in februari 2008. De eerste maanden sukkelde hij met een meniscusblessure, maar ook toen hij fit was kwam hij in de hoofdstad amper aan spelen toe. In januari 2010 werd de creatieve middenvelder voor een halfjaar uitgeleend aan Cercle Brugge en vorige zomer werd die uitleenbeurt met een seizoen verlengd. In principe keert de Braziliaan dus over drie maanden terug naar Anderlecht, waar hij nog een contract heeft tot 2013. Cercle ziet zijn Braziliaanse smaakmaker niet graag vertrekken, vertelt managing director Yvan Vandamme. "Eind vorig jaar heb ik gepolst bij Herman Van Holsbeeck om hem ook na dit seizoen hier te houden op uitleenbasis, maar ik kreeg een negatief antwoord. In theorie zouden we een bod kunnen uitbrengen om Reynaldo definitief over te nemen, maar dat is voor Cercle helaas financieel onhaalbaar." "Toch ga ik in de komende weken nog eens aftoetsen bij Anderlecht of een verlengde uitleenbeurt echt niet tot de mogelijkheden behoort." (BVE)