De Braziliaan is al sinds deze zomer vrij op de spelersmarkt, want zijn contract bij São Paulo werd niet verlengd. Rivaldo wordt in april dan ook veertig jaar.

Maar aan afscheid nemen van het voetbalspelletje denkt hij duidelijk nog niet. Momenteel vertoeft de ex-Barcelonaster in Angola. Hij zit er aan de onderhandelingstafel met Bento Kangamba, voorzitter van de eersteklasser Kabuscorp.

"Ik ben op reis naar Angola. Praten en kijken of we tot een akkoord kunnen komen. Wanneer het rond komt, ben ik blij met deze nieuwe uitdaging", zo liet Rivaldo alvast weten via Twitter.

Het zou alleszins een opmerkelijke transfer zijn voor de man die met Brazilië het WK 2002 won, een jaar later met FC Barcelona de Champions League won en geëerd werd met de Gouden Bal.

Anderzijds is de keuze voor Angola ook weer niet zó gek, want het Afrikaanse land is net als Brazilië een ex-kolonie van Portugal en de voertaal is er bijgevolg Portugees. (MS)

De Braziliaan is al sinds deze zomer vrij op de spelersmarkt, want zijn contract bij São Paulo werd niet verlengd. Rivaldo wordt in april dan ook veertig jaar. Maar aan afscheid nemen van het voetbalspelletje denkt hij duidelijk nog niet. Momenteel vertoeft de ex-Barcelonaster in Angola. Hij zit er aan de onderhandelingstafel met Bento Kangamba, voorzitter van de eersteklasser Kabuscorp. "Ik ben op reis naar Angola. Praten en kijken of we tot een akkoord kunnen komen. Wanneer het rond komt, ben ik blij met deze nieuwe uitdaging", zo liet Rivaldo alvast weten via Twitter. Het zou alleszins een opmerkelijke transfer zijn voor de man die met Brazilië het WK 2002 won, een jaar later met FC Barcelona de Champions League won en geëerd werd met de Gouden Bal. Anderzijds is de keuze voor Angola ook weer niet zó gek, want het Afrikaanse land is net als Brazilië een ex-kolonie van Portugal en de voertaal is er bijgevolg Portugees. (MS)