De Nederlandse eersteklasser RKC lijkt op korte termijn afscheid te nemen van aanvaller Teddy Chevalier. De 25-jarige Franse spits kwam de laatste maanden verscheidene keren in opspraak met zijn gedrag op en naast het veld, waardoor hij door coach Erwin Koeman eens een week naar de beloften werd verwezen. Ondanks zijn acht goals in 29 competitiewedstrijden is voor de clubleiding de maat vol.

Ondanks een driejarig contract proberen ze in Waalwijk de verbintenis te ontbinden. Technisch manager en hoofd scouting Janus van Gelder: "Ik ben in afwachting van zijn zaakwaarnemer", zegt hij in Voetbal International. "Het beste scenario zou zijn als we hem konden verkopen. Zo niet, dan proberen we zijn contract te ontbinden. Teddy voelt zich niet op zijn gemak en was de laatste tijd ook niet helemaal fit. Wij hebben een kleine organisatie en willen werken met jongens die graag voor de club willen spelen. We hopen dat er snel een oplossing komt." In België zou YR KV Mechelen interesse tonen voor de nukkige rechterflankspeler.

De Nederlandse eersteklasser RKC lijkt op korte termijn afscheid te nemen van aanvaller Teddy Chevalier. De 25-jarige Franse spits kwam de laatste maanden verscheidene keren in opspraak met zijn gedrag op en naast het veld, waardoor hij door coach Erwin Koeman eens een week naar de beloften werd verwezen. Ondanks zijn acht goals in 29 competitiewedstrijden is voor de clubleiding de maat vol. Ondanks een driejarig contract proberen ze in Waalwijk de verbintenis te ontbinden. Technisch manager en hoofd scouting Janus van Gelder: "Ik ben in afwachting van zijn zaakwaarnemer", zegt hij in Voetbal International. "Het beste scenario zou zijn als we hem konden verkopen. Zo niet, dan proberen we zijn contract te ontbinden. Teddy voelt zich niet op zijn gemak en was de laatste tijd ook niet helemaal fit. Wij hebben een kleine organisatie en willen werken met jongens die graag voor de club willen spelen. We hopen dat er snel een oplossing komt." In België zou YR KV Mechelen interesse tonen voor de nukkige rechterflankspeler.