Robert Pires (42) stond in 2014 nog onder contract bij FC Goa, een club uit de Indian Super League, maar kondigde donderdag aan dat hij definitief een punt zet achter zijn carrière. 'Ik ben 42 jaar en op een gegeven moment is het tijd om te zeggen dat je stopt en je plaats afstaat aan de jongere generatie', verklaart de Fransman aan beIN Sports.

Pires maakte vooral faam in zijn zes seizoenen bij Arsenal waarmee hij in 2002 en 2004 de Engelse titel won. Hij speelde ook 79 interlands voor Frankrijk en won met zijn land in 1998 de wereldtitel. Nu de middenvelder definitief vaarwel zegt, is iedereen uit het team van 'Les Bleus' dat toen wereldkampioen werd gestopt. (Belga/KVDA)

Robert Pires (42) stond in 2014 nog onder contract bij FC Goa, een club uit de Indian Super League, maar kondigde donderdag aan dat hij definitief een punt zet achter zijn carrière. 'Ik ben 42 jaar en op een gegeven moment is het tijd om te zeggen dat je stopt en je plaats afstaat aan de jongere generatie', verklaart de Fransman aan beIN Sports. Pires maakte vooral faam in zijn zes seizoenen bij Arsenal waarmee hij in 2002 en 2004 de Engelse titel won. Hij speelde ook 79 interlands voor Frankrijk en won met zijn land in 1998 de wereldtitel. Nu de middenvelder definitief vaarwel zegt, is iedereen uit het team van 'Les Bleus' dat toen wereldkampioen werd gestopt. (Belga/KVDA)