De aanvaller van Aston Villa blesseerde zich zaterdag aan de heup en is vier tot zes weken out. Dat bevestigde Aston Villa-manager Paul Lambert dinsdagavond.

Korter afwezig dan gevreesd

"Paul Lambert bevestigt dat Christian Benteke vier tot zes weken out is. Aanvankelijk vreesde hij voor een langere afwezigheid", luidde de mededeling van Villa op Twitter.

Benteke, in de Premier League in vier wedstrijden al goed voor vijf doelpunten, blesseerde zich zaterdag aan de heup in de competitiematch tegen Norwich City. De Rode Duivel moest toen nog voor de rust naar de kant. Na de wedstrijd was het niet meteen duidelijk hoe ernstig de blessure was.

Lukaku

Bij de Rode Duivels is Benteke onder Marc Wilmots steevast eerste keuze voor de positie van diepe spits. In de pikorde volgt na Benteke Everton-aanvaller Romelu Lukaku. (Belga/TV)

De aanvaller van Aston Villa blesseerde zich zaterdag aan de heup en is vier tot zes weken out. Dat bevestigde Aston Villa-manager Paul Lambert dinsdagavond.Korter afwezig dan gevreesd "Paul Lambert bevestigt dat Christian Benteke vier tot zes weken out is. Aanvankelijk vreesde hij voor een langere afwezigheid", luidde de mededeling van Villa op Twitter. Benteke, in de Premier League in vier wedstrijden al goed voor vijf doelpunten, blesseerde zich zaterdag aan de heup in de competitiematch tegen Norwich City. De Rode Duivel moest toen nog voor de rust naar de kant. Na de wedstrijd was het niet meteen duidelijk hoe ernstig de blessure was.Lukaku Bij de Rode Duivels is Benteke onder Marc Wilmots steevast eerste keuze voor de positie van diepe spits. In de pikorde volgt na Benteke Everton-aanvaller Romelu Lukaku. (Belga/TV)