Vanaf juli 2012 wordt BMW Belux voor minstens vier jaar een van de hoofdsponsors van de Rode Duivels. Dat heeft de Belgische Voetbalbond (KBVB) vandaag bekendgemaakt. "Dankzij het contract met BMW knoopt de KBVB weer aan met en traditie waarbij een automerk één van de hoofdsponsors is. We zijn bijzonder verheugd dat BMW op lange termijn wil investeren in de Rode Duivels", dixit bondsvoorzitter François De Keersmaecker.

BMW wil in ons land haar doelpubliek verruimen. De Rode Duivels sluiten volgens de autobouwer perfect aan bij het imago dat zij nastreven: jeugdigheid, plezier en dynamiek.

Het contract met Audi, dat geen hoofdsponsor was, loopt in de zomer van volgend jaar af. (Belga)

Vanaf juli 2012 wordt BMW Belux voor minstens vier jaar een van de hoofdsponsors van de Rode Duivels. Dat heeft de Belgische Voetbalbond (KBVB) vandaag bekendgemaakt. "Dankzij het contract met BMW knoopt de KBVB weer aan met en traditie waarbij een automerk één van de hoofdsponsors is. We zijn bijzonder verheugd dat BMW op lange termijn wil investeren in de Rode Duivels", dixit bondsvoorzitter François De Keersmaecker. BMW wil in ons land haar doelpubliek verruimen. De Rode Duivels sluiten volgens de autobouwer perfect aan bij het imago dat zij nastreven: jeugdigheid, plezier en dynamiek. Het contract met Audi, dat geen hoofdsponsor was, loopt in de zomer van volgend jaar af. (Belga)