Voor de pauze werd een goal van Lukaku afgekeurd. Het wedstrijdbegin was voor de thuisploeg, maar Slovenië kon er enkel een kopbal van Novakovic uit puren.

Lukaku

Na een kwartier herstelden de Duivels het evenwicht en kwamen ook op voorsprong, maar het doelpunt van Lukaku werd afgekeurd. Scheidsrechter Strahonja zag Fellaini, die de vrije trap van Mertens naar de kersverse Chelsea-spits doorkopte, over de achterlijn.

Mertens

De Duivels dreigden nog met kopballen van Mertens (over) en Van Buyten (naast), Slovenië stak kort voor rust nog eens de neus aan het venster via Birsa.

De Camargo

Ook aan de tweede helft begon de thuisploeg het best, maar tot uitgespeelde kansen leidde dat niet. De troepen van Leekens hadden opnieuw wat tijd nodig, maar kwamen toen stevig opzetten met een drietal mogelijkheden in evenveel minuten. Eerst zat Lukaku niet goed bij een voorzet van Mertens, El Ghanassy besloot vervolgens veel te zwak en de ingevallen De Camargo kopte een hoekschop maar net over.

Vleminckx

De Belgen solliciteerden nu nadrukkelijk voor de 0-1, maar Mertens en Vleminckx, in de ploeg voor Lukaku, konden niet afwerken. Kort voor affluiten dreigde Slovenië nog eens met een schot van Vrsic, maar Mignolet had een knappe redding in huis.

Zeker de tweede helft was een opsteker voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Azerbeidzjan, maar de kansen zullen dan wel moeten worden afgemaakt. (Belga/EE)

Voor de pauze werd een goal van Lukaku afgekeurd. Het wedstrijdbegin was voor de thuisploeg, maar Slovenië kon er enkel een kopbal van Novakovic uit puren. Lukaku Na een kwartier herstelden de Duivels het evenwicht en kwamen ook op voorsprong, maar het doelpunt van Lukaku werd afgekeurd. Scheidsrechter Strahonja zag Fellaini, die de vrije trap van Mertens naar de kersverse Chelsea-spits doorkopte, over de achterlijn.Mertens De Duivels dreigden nog met kopballen van Mertens (over) en Van Buyten (naast), Slovenië stak kort voor rust nog eens de neus aan het venster via Birsa. De Camargo Ook aan de tweede helft begon de thuisploeg het best, maar tot uitgespeelde kansen leidde dat niet. De troepen van Leekens hadden opnieuw wat tijd nodig, maar kwamen toen stevig opzetten met een drietal mogelijkheden in evenveel minuten. Eerst zat Lukaku niet goed bij een voorzet van Mertens, El Ghanassy besloot vervolgens veel te zwak en de ingevallen De Camargo kopte een hoekschop maar net over. Vleminckx De Belgen solliciteerden nu nadrukkelijk voor de 0-1, maar Mertens en Vleminckx, in de ploeg voor Lukaku, konden niet afwerken. Kort voor affluiten dreigde Slovenië nog eens met een schot van Vrsic, maar Mignolet had een knappe redding in huis. Zeker de tweede helft was een opsteker voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Azerbeidzjan, maar de kansen zullen dan wel moeten worden afgemaakt. (Belga/EE)