De Rode Duivels werken op donderdag 4 september in eigen land tegen Australië hun eerste vriendschappelijke oefeninterland af in de voorbereiding op de kwalificatiecampagne voor het EK 2016. Dat maakte de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) bekend.

Het is nog niet bekend in welk stadion de wedstrijd gespeeld wordt.

Op zaterdag 6 september vindt de fandag van de Rode Duivels plaats. Drie dagen later al volgt de eerste kwalificatiewedstrijd voor het EK 2016, in en tegen Israël. In groep B spelen de Rode Duivels ook nog tegen Bosnië-Herzegovina, Wales, Cyprus en Andorra.

De Rode Duivels werken op donderdag 4 september in eigen land tegen Australië hun eerste vriendschappelijke oefeninterland af in de voorbereiding op de kwalificatiecampagne voor het EK 2016. Dat maakte de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) bekend. Het is nog niet bekend in welk stadion de wedstrijd gespeeld wordt. Op zaterdag 6 september vindt de fandag van de Rode Duivels plaats. Drie dagen later al volgt de eerste kwalificatiewedstrijd voor het EK 2016, in en tegen Israël. In groep B spelen de Rode Duivels ook nog tegen Bosnië-Herzegovina, Wales, Cyprus en Andorra.