De 18-jarige Lukaku moet in de Britse hoofdstad enkel nog medische testen afleggen. Ook de laatste details tussen de speler en zijn nieuwe club moeten nog worden afgehandeld, maar niets lijkt een overgang nog in de weg te staan.

Droomclub
Chelsea is immers Lukaku's droomclub en de aanvaller droomde al een tijdje luidop van een overgang naar The Blues. Chelsea onderhandelde al enkele maanden met Paars-wit, maar de
pittige transfereisen leken vooralsnog een struikelblok voor de Londenaars. De transferprijs en de duur van het contract werden nog niet meegedeeld,

Vervanger
Voor Anderlecht is het vertrek van Lukaku op sportief vlak een aderlating. "Het is jammer dat we Romelu - die door RSCA ontdekt en opgeleid is - moeten laten gaan, maar de transfer is een win-win-situatie voor de speler én de club. De directie maakt zich sterk een goede vervanger te vinden om het gemis zo snel mogelijk op te vangen", aldus Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck. "We wensen Romelu veel succes met het vervolg van zijn loopbaan." (Belga/EE)

De 18-jarige Lukaku moet in de Britse hoofdstad enkel nog medische testen afleggen. Ook de laatste details tussen de speler en zijn nieuwe club moeten nog worden afgehandeld, maar niets lijkt een overgang nog in de weg te staan.Droomclub Chelsea is immers Lukaku's droomclub en de aanvaller droomde al een tijdje luidop van een overgang naar The Blues. Chelsea onderhandelde al enkele maanden met Paars-wit, maar de pittige transfereisen leken vooralsnog een struikelblok voor de Londenaars. De transferprijs en de duur van het contract werden nog niet meegedeeld, Vervanger Voor Anderlecht is het vertrek van Lukaku op sportief vlak een aderlating. "Het is jammer dat we Romelu - die door RSCA ontdekt en opgeleid is - moeten laten gaan, maar de transfer is een win-win-situatie voor de speler én de club. De directie maakt zich sterk een goede vervanger te vinden om het gemis zo snel mogelijk op te vangen", aldus Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck. "We wensen Romelu veel succes met het vervolg van zijn loopbaan." (Belga/EE)